Stiinta & Tehnologie

#separate keitai #mwc 2010 #fujitu

Fujitsu prezinta primul telefon din doua bucati (video)

Japonezii de la Fujitsu au prezentat in cadrul MWC 2010 , cel mai mare targ de telefonie mobile din lume, conceptul denumit Separate Keitai F04B AOS, care va fi disponibil in scurt timp pe piata, scrie gsmdome.com.
 
Cu ajutorul unui magnet si a tehnologiei bluetooth, Separate Keitai se poate desface in doua bucati, prima parte a telefonului fiind formata din unitatea centrala GSM cu display touschscreen de 3.4 inch AMOLED, iar cealalta parte fiind formata dintr-o tastatura completa QWERTY, incluzand si un display pentru afisarea continutului multimedia.

Specificatii tehnice

Separate Keitai vine cu o camera foto de 12.2 megapixeli, accelerometru, functie E-Wallet, video HD la 720p, camera video, DMB-TV, iesire HDMI, baterie ce rezista 2000 de ore in stand-by si 500 de minute in convorbire si jocuri video 3D.

Touchscreen-ul este capabil sa afiseze un controller virtual pentru jocuri, atunci cand utilizatorul il foloseste pentru jocuri.

Cei de la Fujitsu afirma ca ideea acestui terminal este ca el sa permita utilizatorului purtarea convorbirilor in timp ce primeste si trimite mailuri.

Separate Keitai (sau Fujitsu F04B) va fi lansat in Japonia de catre operatorul NTT DoCoMo in primavera acestui an la pretul de 660 de dolari.

Separate Keitai F04B AOS

  •   2010-02-23
  •  

Articol scris de

R.B.

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila: Campanie pentru cariera ei: Urmeaza-ti visul!

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila: 6 sfaturi pentru a depasi plafonarea la job

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila

Pune o intrebare