Stiinta & Tehnologie

#taxi #transit connect #ford

Ford va prezenta Transit Connect Taxi la Salonul Auto de la Chicago

Producatorul american de automobile va prezenta la salonul auto de la chicago o versiune destinata taximetristilor a lui Transit Connect .

Dotat cu motor de 2,0 litri, vanul va intra in productie spre finele acestui an si va putea rula cu gaz natural , propan sau motorina.

Asa cum se obisnuieste la taxiurile din America, intre sofer si pasageri exista un perete despartitor. Desi ford transit connect poate gazdui un al treilea rand de scaune, Ovalul Albastru a preferat sa sacrifice locurile in favoarea spatiului cargo, astfel ca Transit Connect Taxi poate transporta 3 pasageri pe bancheta din spate, oferind in schimb aproape 4 metri cubi spatiu de incarcare.

"La intalnirile pe care le-am avut cu operatorii de taxi de pe tot cuprinsul Americii am descoperit un interes considerabil pentru vehiculele care functioneaza cu combustibili alternativi ", a spus Mark Fields, director executiv la Ford.

La costurile reduse pentru carburant se adauga taxele mai mici percepute de autoritati pentru autovehiculele care ruleaza pe gaz natural comparativ cu cele care ard benzina sau motorina.

Cititi mai multe pe Auto.ro  

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea