Stiinta & Tehnologie

#productie #craiova #romania #ford

Ford Romania are 18 luni sa isi mareasca productia de 625 de ori

ong>Pentru a respecta termenii contractuali, Fabrica Ford din Craiova trebuie sa produca 250.000 de unitati pana in septembrie 2011 . Uzina a asamblat pana acum doar 400 de unitati, dar urmeaza sa introduca modelul B-Max pe linia de fabricatie in decursul acestui an.

Fabrica Ford din Craiova trebuie sa isi mareasca productia la un volum de peste 250.000 de unitati pana in septembrie 2011. In cazul in care Ford Craiova nu reuseste sa mareasca productia de peste 625 de ori in termen de 18 luni, compania americana ar trebui sa plateasca statului daune de plata de pana la 25% din valoarea de achizitie a Automobile Craiova .

Societatea americana s-a angajat sa plateasca statului roman pana la 25% din valoarea achizitiei societatii in cazul in care fosta uzina de automobile Craiova nu va atinge un volum de productie de peste 250.000 de unitati in patru ani de la preluarea constructorului auto.

La doi ani si jumatate de la achizitia uzinei din Craiova, Ford a asamblat pana la 400 de autovehicule. In momentul in care fabrica Ford din Craiova a inceput productia, oficialii Ford s-au angajat sa produca autovehicule de o calitate identica cu cea a unitatilor produse in celelalte uzine Ford din lume. In urmatoarele 18 luni, cei de la Ford trebuie sa produca peste 200.000 de vehicule pentru a evita plata unor sanctiuni.

Continuarea pe Automarket.ro
  •   2010-04-15
  •  

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist: Care sunt pasii pentru infiintarea firmei tale

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist, inspector HR

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.