Stiinta & Tehnologie

Ford produce la Craiova

I
n urmatoarele sase luni, Ford va trimite in Romania utilaje si materiale care vor fi asamblate la Craiova de specialisti ai companiei.
In acest scop, conducerea Ford Europa a comandat un audit la aeroportul din Craiova pentru a masura greutatea maxima pe care o poate suporta pista. “Vor fi cate patru-sase curse pe zi pentru a aduce materiale pe aeroport, dupa care vor fi preluate si duse in fabrica”, spune Ion Prioteasa, presedintele Consiliului Judetean Dolj. Mai mult, Prioteasa adauga ca intentioneaza sa extinda aeroportul cu inca 256 ha de teren aflate in proprietatea Ministerului Apararii, solicitarea in acest sens fiind deja facuta. Preluarea automobile craiova de catre Ford ar putea intra in vigoare in cel mult o luna, a declarat Teodor Atanasiu , presedintele AVAS. Ford va prelua actiunile detinute de stat la Automobile Craiova pentru 57 milioane euro si se angajeaza la investitii de 675 milioane euro pentru modernizarea fabricii si pentru suplimentarea numarului de angajati.
  •   2008-03-06
  •  

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Sfatul expertului


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.