Stiinta & Tehnologie

#ford #mondeo #facelift

Ford Mondeo facelift vine cu lumini LED si motoare Euro 5

Versiunea 2010 a modelului Mondeo va primi din partea Ford o serie de retusuri estetice, o lista de dotari imbogatita, transmisia cu dublu ambreiaj PowerShift si noi motorizari Euro 5.

Ford pregateste anul acesta introducerea noii sale generatii de propulsoare Euro 5 si in gama popularului Mondeo. Modelul de clasa medie va primi cu aceasta ocazie si o serie de retusuri estetice si o lista de optionale imbunatatita.

Mai exact, sub capota viitoarei versiuni 2010 se va afla motorul Ecoboost de 2.0 litri si 203 cai putere dar si fratii pe motorina ai acestuia: 1.6 si 2.0 Duratorq TDCI, cu norme de poluare Euro 5. Noua versiune pe benzina, cea de 203 cai putere, va fi completata in varianta standard de noua transmisie cu dublu-ambreiaj Ford PowerShift, optionala in cazul motorizarilor pe motorina.

Designul va fi influentat de introducerea unor lumini de tip LED in partea frontala si probabil de cateva retusuri ale spoilerelor.

La interior nu vor exista modificari, singura noutate urmand sa fie introducerea unui nou sistem cruise-control adaptiv, care va putea masura distanta de siguranta intre vehiculul dumneavoastra si cel din fata. Clientii se vor bucura si de un nou sistem de navigatie , care nu va fi insa integrat in interfata MyFord.

Modificarile ce vor fi aduse versiunii 2010 au rolul de a intretine interesul publicului pana in 2012, cand Ford intentioneaza sa lanseze noua generatie a modelului Mondeo, gandita, asemeni lui Focus, ca un model global.

Cititi mai multe pe Automarket.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea