Stiinta & Tehnologie

#james bond #diesel #ford ka

Ford KA este gata de atac

Ford KA are urmas si acum exista si o prima fotografie oficiala cu acesta. Ford KA imparte aceeasi platforma cu Fiat 500, este construita in aceeasi fabrica cu acesta in Polonia, dar nu arata aproape deloc similar. Noul Ford KA este o masina mult mai agresiva decat precedenta generatie si imprumuta ideile de design de la Ford Mondeo si Ford Kuga .

Pentru a sprijini pe cat posibil designul sportiv, producatorii vor oferi sub capota noului Ford KA propulsoare de 1.4 litri si 1.6 litri pe benzina si 1.6 litri diesel TDCI. Spre deosebire de fratele de platforma care afisaza un stil retro din motive evidente de marketing, noul Ford KA se pare ca va accelera in piata mini-urilor cu atribute precum sportivitate sau agilitate.

Un alt argument de marketing al noului Ford KA va fi prezenta alaturi de legendarul personaj James Bond in urmatorul sau film, Quantum of Solace.

Pentru mai multe informatii despre ultimele modele de masini de pe piata aboneaza-te la Newsletterul Masini.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea