Stiinta & Tehnologie

#ford #mykey #sistem de siguranta #parinti #copii

Ford introduce sistemul MyKey

Acest sistem, denumit de Ford MyKey , este conceput ca un instrument de control al parintilor asupra copiilor ce abia au obtinut permisul de conducere.

Astfel, cu ajutorul computerului de bord, parintii pot alege dintr-o multitudine de optiuni. Ei pot modifica actiunea computerului de bord pentru situatia in care soferul nu foloseste centura de siguranta ca in locul semnalului sonor ce se repeta timp de 5 minute sa fie oprit sistemul de sunet pana cand centura este folosita. Parintii pot seta viteza maxima a autoturismului la o anumita viteza aleasa de ei, sa blocheze sistemul electronic de control al stabilitatii pentru ca acesta sa nu poata fi dezactivat, sa seteze un volum maxim pe care il poate folosi soferul precum si avertizari sonore atunci cand autoturismul ajunge la anumite praguri de viteza.

Conform studiului efectuat de cei de la Ford parintii sunt incantati de acest nou sistem de siguranta si monitorizare a copiilor. Majoritatea parintilor au afirmat ca le-ar permite copiilor lor sa conduca mai mult in aceste conditii.


Pentru mai multe informatii despre ultimele modele de masini de pe piata aboneaza-te la Newsletterul Masini.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea