Stiinta & Tehnologie

#editie limitata #focus rs500 #ford

Ford Focus RS, acum si cu 350 cai putere

Posesorii si clientii actualei generatii Ford Focus RS de 305 CP au acum acces la un pachet de sporire a performantelor modelului, aprobat de catre producator.

Modelul Focus RS beneficiind de upgrade va dezvolta puterea de 350 CP si un cuplu de 460 Nm. Pachetul MP350 este livrat de catre Mountune performance exclusiv prin intermediul unei retele de distribuitori Ford predefinite, initial in Marea Britanie, urmata de extinderea serviciului la nivel european.

Acesta este singurul upgrade destinat Focus RS aprobat de catre Ford si in acelasi timp reprezinta singurul pachet post-vanzare care nu afecteaza conditiile de garantie standard ale producatorului. Modificarile la nivel de motor efectuate prin selectarea acestui serviciu sunt similare celor utilizate pentru seria limitata Focus RS500 si au fost dezvoltate de catre inginerii echipei Ford RS in colaborare cu specialistii Mountune.
 
Asadar, upgrade-ul Focus RS imbunatateste puterea autovehiculului de la 305 la 350 CP si mareste cuplul cu 20 Nm, pana la 460 Nm. Modificarile includ integrarea unui intercooler mai mare, utilizarea unui filtru de aer de dimensiuni extinse, a unui diametru mai mare al sistemului de evacuare si a unei pompe de alimentare imbunatatite, toate insotite de o calibrare software actualizata.

Mountune ofera de asemenea upgradeuri aprobate de catre Ford, pentru anumite piete, la modelele curente Focus ST si Fiesta 1,6 Ti-VCT si la generatia anterioara Fiesta ST.

Cititi mai multe pe Auto.ro  

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea