Stiinta & Tehnologie

Ford Capri poate renaste pana in 2012

Ford Capri este pe cale sa renasca, dar nu mai devreme de 2012.

Nu se cunosc inca detalii privind aspectul exterior al viitorului coupe, insa un punct de plecare pentru viitorul Capri este conceptul sport/coupe prezentat de Ford in 2003 si numit Visos. Chiar daca forma de hatch si prizele de aer ale conceptului sunt similare cu vechiul Capri, acesta va suporta o infuzie de “ Kinetic design”, noul stil abordat de Ford pentru modelel sale.

O varianta concept a coupe-ului Capri ar putea fi prezentata chiar anul viitor, atunci cand se implinesc 40 de ani de la lansarea pe piata a primului Capri (Mk1 1969). Jurnalistii de la Autobild au inaintat chiar si o serie de propulsoare pe care viitorul Capri le-ar putea avea sub capota. Este vorba de motoare pe benzina (cu 4 si 6 cilindri) cu puteri intre 140 si 250 de CP.

Masina ar terbui sa coste de la aproximativ 20 de mii de euro in sus si va intra in competitie cu noul Scirocco sau viitorul Calibra , masina prezentata pentru moment de Opel sub forma conceptului GTC. Pe aceeasi piata vom avea si noua versiune a Hyundai Coupe (Genesis) si, de ce nu, Kia Koup concept.

Pentru mai multe informatii despre ultimele modele de masini de pe piata aboneaza-te la Newsletterul Masini.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea