Stiinta & Tehnologie

Focus se face si mai rau

Ford pregateste inca un super hatch, mai potent decat actualul model Focus ST. Noul varf de gama va primi titulatura de RS si se pare ca va fi pus in miscare cu ajutorul unui agregat Volvo cu cinci cilindri in linie ce va dezvolta o putere maxima de 300 de cai putere. Pentru o stabilitate de invidiat si performante imbunatatite, sistemul de tractiune va fi unul 4x4. Vizual, RS se va deosebi de ST printr-o priza de aer fata mai generos dimensionata, spoilere si praguri modificate, dar si alte elemente de caroserie specifice masinilor sport, care vor completa cu succes portretul robot al celui mai potent model compact de strada realizat de Ford Europa. Insumand toate atuurile pe care le va avea de partea sa, Focus RS va deveni un real competitor pentru viitorul Mitsubishi EVO X. Momentan, noul model sportiv al Ford se afla in faza de teste preliminare lansarii oficiale, insa judecand dupa aspectul masinii, se pare ca acel moment nu este foarte indepartat in timp.
Cititi astazi in Bloombiz:
Noul Cod Rutier - lista sanctiunilor

Amenzi mai mari, legi mai stricte, un sistem nou de penalizare . Toate pentru a scapa de numarul mare de accidente grave de circulatie petrecute pe strazile din Romania. De la 1 decembrie, multe dintre contraventiile in trafic se vor transforma in infractiuni.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea