Stiinta & Tehnologie

#telefon mobil #joc #flatout

FlatOut devine joc pentru mobile

Pana acum, jocul FlatOut a fost disponibil doar pentru PC-uri si alte platforme, dar nu pentru telefoanele mobile.

FlatOut va fi realizat de studiourile Xendex si distribuit de compania I- play .

Unda verde la distrus masini

Asemenea jocului original care poarta acelasi nume, FlatOut pentru telefoanele mobile va aduce in prim plan cursele de masini. Totusi, ideea din spatele jocului nu este aceea de a castiga o cursa ci de a lovi cat mai multe masini si a le distruge.

Jucatorul are la dispozitie trei clase de curse diferite, 24 de piste , efecte speciale cu particule, multe power-ups-uri si bonusuri pentru a distruge cat mai multe masini si curse contra cronometru.

"Suntem incantati sa avem oportunitatea de a distribui noul FlatOut in lume. Acest parteneriat nu numai ca intareste relatiile cu Xendex, dar si succesul I-play pe segmentul de jocuri de curse", a declarat Ami Ben-David, vicepresedinte senior al Oberon Media, companie-parinte a I-play-ului.

Pe unde va fi distribuit jocul

Dupa contractul incheiat intre cele doua parti, I-play se angajeaza sa distribuit jocul in Europe, Orientul Mijlociu si Africa. Xendex a mai facut un contract de distributia si cu o companie britanica, Empire Interactive. FaltOut va fi dinsponibil pentru download in luna decembrie a acestui an, in jurul Craciunului.

"Credeam ca am facut o alegere buna atunci cand i-am ales pe cei de la I-play parteneri. Cele doua companii au mai lucrat impreuna si parteneriatul s-a incheiat cu un succes pentru seria de jocuri FMX Freestyle Motocross", a mai declarat Ami Ben-David.

In prezent nu se stie pretul de achizitie al acestui joc. E posibil ca pe piata autohnota, FlatOut sa fie disponibil la inceputul anului viitor.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea