Stiinta & Tehnologie

Firma Modu lanseaza telefonul multifunctional

Inspirata din realitatea ca un telefon mobil trebuie sa fie cat mai “fashion” si sa cuprinda cat mai multe functii intr-un singur aparat compania israeliana Modu va prezenta la expozitia de profil de la Barcelona un concept unic si foarte interesant, legat de telefoanele GSM.

Concret, ei urmeaza sa lanseze un telefon mobil cu functii de baza, de dimensiuni foarte mici, insa pentru el se vor pune in vanzare diferite accesorii care-l vor transforma intr-un dispozitiv complet diferit, va putea fi transformat intr-un gps veritabil, sau intr-un music-player prin sistemul care aminteste de vechile console “Nintendo Gameboy ”.

Deja compania care-l va produce a semnat acorduri de principiu cu operatori de telefonoe mobila din Rusia ,Italia si Israel pentru punerea efectiva in vanzare.

Cititi continuarea pe Hit.ro

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea