Stiinta & Tehnologie

#mozilla #fennec #android

Firefox pentru Android s-ar putea lansa in februarie

Unul din cele mai raspandite browsere web pentru sisteme PC, Mozilla Firefox s-ar putea lansa in luna februarie pentru telefoanele mobile care ruleaza Android.

Pana acum, browser-ul pentru mobile Mozilla, denumit " Fennec " este disponibil pentru sistemele de operare Maemo, fiind intergrat in Nokia N900 si dispozitivele cu Windows Mobile.

Primele informatii

Noile informatii referitoare la versiunea Fennec pentru terminalele cu Android vin de pe site-ul oficial al comunitatii Mozilla din Germania. Acestia scriau pe pagina oficiala ca o versiunea a browser-ului se va lansa in luna februarie 2010. Tot reprezentantii comunitatii au declarat ca navigatorul web Fennec pentru Android a fost instalat cu succes pe un dispozitiv compatibil din luna decembrie a anului trecut, dar ca tocmai navigarea pe net a fost imposibila la acel moment.

Prezentari Mozilla

Zvonurile par sa fie adevarate, mai ales ca cei din comunitatea Mozilla au organizat o intalnire la care va participa unul din reprezentantii Mozilla, Jay Sullivan, VP Mobile in cadrul companiei.

La intalnirea "Labs Night" acesta va urma sa discute despre strategia Mozilla pe segmentul de terminale si sa faca anumite demonstratii referitoare la viitoarele versiuni ale lui Fennec pentru telefoanele mobile. Totusi, nici pana acum, reprezentantii companiei Mozilla nu au declarat nimic oficial.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea