Stiinta & Tehnologie

Fiat incepe sa produca si telefoane mobile

Producatorul de automobile Fiat s-a hotarat sa devina si producator de high-technology, prin lansarea pe piata a unei serii de telefoane mobile sub .
Deocamdata nu se stiu foarte multe detalii despre specificatiile tehnice ale telefoanelor Fiat. Potrivit Italiaspeed.com, noile mobile au Bluetooth, camera foto /video, mp3 player si alte Internet. Telefoanele au carcasa din aluminiu si vor fi expuse in magazine in interiorul unor cutii transparente care seamana cu cilindrii unui motor.

Noile telefoane Fiat sunt disponibile deja in magazinele din Italia, urmand ca lansarea pe piata europeana sa aiba loc undeva in cursul acesti veri.
Fiat Auto si-a extins brandul intr-o multime de bunuri ( , , echipament de ski si incaltaminte ) care sunt disponibile numai in anumite magazine agreate.

Oferta Fiat vine dupa ce alti producatori auto au scos pe piata gadgeturi asemanatoare, BMW, Ferrarri si Lamborghini fiind doar cateva exemple.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea