Stiinta & Tehnologie

#sergio marchionne #italia #fiat

Fiat dezminte disponibilizarea a 5.000 de angajati in Italia

Constructorul italian Fiat a dezmintit zvonurile potrivit carora, compania ar avea planuri pentru disponibilizarea a 5.000 de angajati in Italia.

Directorul general al companiei, Sergio Marchione a confirmat ca in prezent, nu exista niciun plan care presupune concedierea angajatilor italieni. "Fiat nu se va exila si cu siguranta nu va uita de Italia", a afirmat Marchionne, in cadrul adunarii generale a actionarilor, in care a calificat acuzatiile ca fiind "nedrepte".

In cursul saptamanuii trecute, cotidianul italian La Repubblica relata despre presupusa existenta a unui plan ce vizeaza disponibilizarea a 5.000 de angajati ai Fiat, compania privata cu cel mai mare numar de salariati din pensinsula. Publicatia italiana punea disponibilizarile masive pe seama noii strategii Fiat pentru perioada 2010-2014.

Marchionne a precizat ca planul strategic pe cinci ani al grupului va fi prezentat in data de 21 aprilie.Acesta declarase recent ca intentioneaza sa mareasca productia de la 650.000 de masini in 2009 la 900.000 peste trei ani. In 2009, constructorul auto a preluat 20% din actiunile Chrysler si a intrat in parteneriate cu constructori auto din Rusia si China.

Cititi mai multe pe Auto.ro 

  •   2010-03-29
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila:  Condu-ti tu cariera, nu lasa cariera sa te conduca!

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, specialist marketing si vanzari Radu Mircea Chirvase: Cat de mult iti folosesti puterea de cumparator?

Expertul Acasa.ro, specialist marketing si vanzari Radu Mircea Chirvase

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii