Stiinta & Tehnologie

#abarth #open edition #fiat 500 #lansare

Fiat 500 Abarth Open Edition

Performantele noului model Fiat 500 sunt usor dezamagitoare deoarece cea mia puternica varianta de motorizare de 1.4 litri turbo dezvolta 135 CP, in comparatie cu 175 CP ai unui Mini Cooper S. Pentru satisfacerea cerintelor consumatorilor, constructorul italian lanseaza versiunea Open Edition ce prezinta anumite imbunatatiri peste modelul de serie.

Galerie foto cu Fiat 500 Abarth Open Edition

Motorizarea de 1.4 litri turbo va dezvolta acum 160 CP si un cuplu de 230 Nm disponibil de la 3000 rpm. Imbunatarile aduse motorizarii au imbunatatit si timpul sprintului de la 0 la 100 km/h cu jumatate de secunda, acesta realizandu-se acum in 7.4 secunde. Viteza maxima a crescut si ea de la 205 km/h la 211 km/h.

Alte imbunatatiri sunt reprezentate de montarea discurilor perforate atat pe puntea fata cat si pe cea din spate, un sistem performant de franare pe puntea fata, un filtru de aer sport precum si jenti din aliaj usor de 17 inch incaltate cu Pirelli Pzero Nero de 205/40 R16 ZR 17.

Noul Fiat 500 Abarth Open Edition este disponibil in culoarea gri Campovolo ce poate avea optional un steag rosu pe plafon. Mai exista si o alternativa reprezentata de culoarea alb perlat. Pentru aceasta editie sunt produse un numar de 100 de exemplare pentru piata italiana si nu exista specificatii legate de disponibilitatea unui astfel de model intr-o alta tara.

 

Pentru mai multe informatii despre ultimele modele de masini de pe piata aboneaza-te la Newsletterul Masini.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea