Stiinta & Tehnologie

#festival tehnologic #gadgeturi #berlin

Festivalul Tehnologic din Berlin! Gadgeturile care au facut furori

Festivalul Tehnologic din Berlin vine cu noi gadgeturi inedite. Printre acestea se numara drone care filmeaza la 360 de grade, aparate pentru crearea hologramelor sau aplicatii inedite pentru shopping.

 

De departea, atractia principala a fost dispozitivul care genereaza holograme, creat de inginerii germani. Aparatul are forma piramidala si este atat de mic incat il poti tine in mana. Acesta comunica , printr-o aplicatie, cu tableta, iar cand este asezat desupra ecranului da nastere unei holograme ce isi poate schimba culoarea si dimensiunea.

Si drona "Spherie" a atras atentia vizitatorilor. Aceasta dispune de opt rotoare si de sase camere video de actiune, cu ajutorul carora poate filma la 360 de grade. Drona poate zbura fara intrerupere timp de opt minute.

La capitolul aplicatii, s-a remarcat un produs ce vine in intampinarea celor pasionati de moda si cumparaturi. Programul ii permite utilizatorului sa viziteze mai multe magazine online si sa probeze virtual produsele dorite, potrivit stirileprotv.ro.

Sursa foto: gadgetreport.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea