Stiinta & Tehnologie

#mazda6 #facelift #geneva

Faceliftul lui Mazda6 este asteptat la Geneva

Salonul Auto de la Geneva ar putea marca debutul unui facelift operat pe actualul Mazda6. Modificarile estetice vor incerca sa alinieze sedanul la noua filosofie de design a japonezilor.

Desi noua generatie a debutat nu cu mult timp in urma, mai exact in 2007 in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, modelul Mazda6 se pregateste deja de un facelift. Desi designul a fost bine primit de public, oficialii japonezi au cazut de cuviinta ca este nevoie de o restilizare, pentru a inspira sedanului tendintele de design inaugurate de modele precum Mazda3 si Mazda5 .

Principalele modificari vor fi operate in partea frontala, unde designerii vor da o noua forma prizelor de aer ale spoilerului. Blocurile optice vor fi afectate subtil de facelift in timp ce seturile de jante se vor imbogati cu noi modele. La interior modificarile vor fi la fel de timide, diferenta urmand sa fie facuta de nivelurile de echipare noi.

Momentan nu se cunosc informatii despre gama de motorizari, insa se asteapta o imbunatatire a emisiilor si a consumului versiunilor diesel si benzina.

Cititi mai multe pe Automarket.ro

   

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea