Stiinta & Tehnologie

#facebook #buton ask # facebook relatii

Facebook a introdus un nou buton. Ce face el

Facebook se afla intr-o permanenta dezvoltare. Ultima actualizare a dus la implementarea unui nou buton care le permite utilizatorilor sa afle daca aceia de care sunt interesati sunt implicati intr-o relatie sau nu.

Daca persoana pe care vrei sa o abordezi nu are statutul relational public, acum ai posibilitatea sa ii ceri aceasta informatie printr-un singur click pe butonul "Ask"("Cere"). Acesta apare in dreptul rubricii aferente si functia lui poate fi insotita de un mesaj personalizat.

Astfel, atunci cand apesi butonul, poti completa cateva randuri pentru persoana care iti place, indiferent daca asta inseamna sa-i faci un compliment sau sa o inviti in oras.

In momentul in care raspunzi la o cerere de acest fel, statutul tau relational devine vizibil doar pentru persoana care ti-a solicitat-o, nu si pentru ceilalti prieteni din lista. Astfel, poti pastra in continuare discretia in aceasta privinta, daca asta iti doresti.

Butonul "Ask" a fost abia acum implementat in modulul statutului relational, desi pentru altfel de informatii, precum numarul de telefon, adresa sau scoala frecventata, a fost introdus cu cateva luni in urma.

Foto: speakeasyohiou.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea