Stiinta & Tehnologie

#anunt Mark Zuckerberg # buton facebook #anunt facebook # dislike #facebook #mark zuckerberg

Facebook se conformeaza! Anuntul facut de Mark Zuckerberg

Dupa ce, anul trecut, reprezentantii retelei de socializare Facebook declarau ca nu vor introduce butonul “Nu imi place/ Dislike”, dar ar putea integra o functie similara, sub o alta denumire, ieri, Mark Zuckerberg a declarat ca Facebook le va face pe pe plac utilizatorilor si va introduce in curand butonul mult asteptat, scrie bbc.com.

 

"Utilizatorii Facebook au cerut implementarea butonului "Dislike" inca de la introducerea butonului "Like" in 2009. Astazi este ziua speciala in care anuntam public faptul ca proiectul e aproape de a fi finalizat, urmand sa intre in faza de testare" a declarat Mark Zuckerberg.

Zuckerberg subliniaza insa ca butonul nu este conceput pentru a exprima dezaprobarea/negativitatea, ci empatia in cazul publicarii unor informatii despre evenimentele mai putin fericite, fata de care utilizatorii sa isi poata arata sustinerea morala.

In astfel de situatii butonul de "Like" nu satisface intentia utilizatorilor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea