Stiinta & Tehnologie

#aplicatie facebook #prieteni facebook #smartphone-uri #conturi socializare

Facebook face noi schimbari importante. Vei fi gasit oriunde!

Reprezentantii Facebook au anuntat o noua functie care va fi disponibila in curand pe smartphone-uri. Este vorba despre o aplicatie care va avea acces la agenda telefonului si cu ajutorul careia vei sti unde se afla prietenii tai.
 

Potrivit AFP, functia, denumita "Prieteni apropiati", va fi disponibila peste cateva saptamani in Statele Unite pentru utilizatorii de iPhone sau telefoane Android. "Daca este activata functia «Prieteni apropiati», veti fi avertizati ocazional cand prietenii sunt in apropiere, pentru a-i putea contacta si intalni", au explicat reprezentantii Facebook. Acest lucru va permite, de asemenea, "sa se vada cand prietenii calatoresc".

Facebook precizeaza ca functia este "optionala", putand fi activata sau dezactivata in orice moment, iar utilizatorul poate alege care dintre prieteni poate fi notificat despre locul unde se afla. Acest lucru presupune ca ambii utilizatori sa aiba serviciul activat si sa accepte sa faca schimb de informatii cu privire la locatia lor.

La sfarsitul anului trecut, Facebook avea 1,23 miliarde de utilizatori.

Sursa foto: digitaltrends.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea