Stiinta & Tehnologie

#daimler #mercedes #bmw #parteneriat #dieter zetsche

Fac BMW si Mercedes echipa?

De la rivali la aliati . Se pare ca doi dintre gigantii germani ai industriei constructoare de masini ar putea semna un parteneriat.

Totusi, acest lucru nu ar trebuie sa mire, pentru ca in prezent BMW si Daimler colaboreaza pentru dezvoltarea tehnologiei hibrid.

Identitati unice

Intr-un interviu, seful Daimler Dieter Zetsche a declarat ca doreste extinderea colaborarii cu BWM. Mai mult, acesta a mai spus ca vrea un parteneriat de egalitate intre cei doi producatori.

"In general, vad doar cateva zone unde cooperarea este in principiu exclusa . E clar ca suntem doua companii independente, al caror succes pe piata depinde de puterea marcilor noastre, deci integritatea brandurilor este imperativa. Acest lucru trebuie constientizat in orice moment, dar nu este o chestiune care sa impierdice cooperarea extinsa", a declarat Dieter Zetsche.

Diferiti de altii

Pana in prezent, atat grupul Daimler cat si Mercedes lucreaza la automobile cu tractiune pe spate. Zetsche a mai spus ca in ciuda faptului ca au multe puncte in comun si el doreste un parteneriat; cele doua companii au masini cu performante si design diferit si se adreseaza unor categorii diferite de clienti.

"Chestiunile pe care le discutam cu BMW trebuie examinate atent de la inceput, pentru a evita greseli pe parcursul parteneriatului. De aceea, orice rezultate trebuie sa fie extrem de riguroase"
, a mai spus Zetsche.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea