Stiinta & Tehnologie

Evensys organizeaza primul eveniment Mobile Marketing Conference

Dezvoltarea accelerata a aplicatiilor in mediului mobil a avut drept consecinta directa crearea unui nou canal de comunicare pentru companii.

Pentru a veni in sprijinul lor cu solutii inovative si aplicatii utile, Evensys organizeaza mobile marketing Conference, primul eveniment din Romania dedicat strategiilor de comunicare in mediul mobil.

In octombrie

Conferinta va avea loc pe data de 16 octombrie 2008 la hotel Howard Johnson Grand Plaza din Bucuresti si se bucura de sustinere din partea companiilor Nokia si HitMail.

Evenimentul se adreseaza oamenilor de marketing din companii care vor sa descopere cele mai inedite si utile canale de atingere a audientei, dar si furnizorilor de servicii de marketing mobil si dezvoltatorilor din acest domeniu.

" Marketingul mobil ofera un canal de comunicare propice dezvoltarii unei relatii personale intre companii si publicul tinta. Data fiind rata mare de raspuns si targetarea foarte precisa a clientilor, campaniile de comunicare pot castiga un grad foarte mare de eficienta", a declatat Cristian Manafu, Managing Partner in cadrul Evensys Consult.

Cu specialisti in spate

Conferinta va beneficia de prezenta celor mai importanti specialisti romani si internationali din domeniu, care vor oferi celor prezenti informatii utile despre cum mediul mobil cum poate fi folosit precum un instrument de comunicare, de educare sau de interactionare.

Evenimentul reprezinta o oportunitate excelenta pentru companii de a cunoaste mijloacele prin care pot comunica eficient cu clientii lor, de a afla cele mai recente instrumente mobile, utile pentru strategiile de marketing dar si pentru a intelege mai bine practicile din acest domeniu.

"Exista si provocari carora specialistii trebuie sa le faca fata, iar evenimentul isi propune sa ofere solutii punctuale si informatii pertinente legate de cum putem sa transmitem mesaje despre brand, produse sau promotii direct catre consumatorii dificil de atins - in special grupul de varsta 18-34 de ani. Ne confruntam cu o modalitate noua de comunicare si trebuie sa fim pregatiti pentru tot ce implica aceast", a mai adaugat Cristian Manafu.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea