Stiinta & Tehnologie

#tendinte tehnologie 2015 #tendinte tehnologie #computere #gadgeturi #tehnologie

Era tehnologica se apropie de final. Iata ce spun expertii despre tendinte in 2015!

Anul 2015 va marca sfarsitul erei digitale caracterizate de gadgeturile hi-tech si retelele de comunicare, inclina sa creada expertii in studii de piata. Un nou curent anti-tech se face simtit printre utilizatorii internetului si cei ai dispozitivelor digitale, sustin expertii de la agentia londoneza Hotwire.

Cei care refuza sa mai ia contact cu tehnologia de ultima ora si-au ales si un nume al miscarii neoficiale, "Neo-Luddits", si se dovedesc a fi din ce in ce mai multi. Studiul facut de Hotwire arata ca in Marea Britanie, interesul publicului pentru retelele de socializare a scazut in 2014 cu 9 procente, de la 65%, la 56%. Trendul se observa si in Statele Unite, China sau Japonia.

In schimb, adeptii miscarii no-tech isi indreapta atentia spre atractia unei vieti simple, departe de depedenta pe care o pot exercita laptopurile, televizoarele sau smartphone-urile.

Sursa foto: yourtrainingedge.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea