Stiinta & Tehnologie

#emgenton enzo #telefon mobil #dual sim

Emgeton Enzo, un dual-SIM cu 3G

Compania Emgeton este cunoscuta pentru producerea de playere muzicale. Totusi, compania se ocupa si de fabricarea de terminale.

Cel mai recent telefon mobil a cehilor se numeste Emgeton Enzo.

Specificatii tehnice


Noul telefon Emgeton este un candybar care se aseamanca cu un model cunoscut al celor de la Sony Ericsson, C902. Modelul masoara 117 x 49 x 16,5 mm si cantareste 109 grame. Emgeton Enzo este un dual-SIM, dar care suporta conectivitate 3G.

Terminalul are un ecran de 2,2 inch cu rezolutie QVGA de 240 x 320 px si suport pentru 260.000 de culori. Telefonul este un model tri-band pentru retele GSM/GPRS/EDGE, iar prima cartela dispune de conectivitate 3g cu HSDPA.

Alte detalii

Emgeton Enzo are memorie interna de doar 50 MB, dar suporta upgrade al spatiului de stocare de pana la 4 GB. Telefonul este compatibil cu cardurile de memorie microSD. Terminalul are si Bluetooth, player muzical si video.

Pe langa SMS-uri, modelul Enzo poate trimite si e-mail-uri. Acesta mai dispune de camera foto de 2 MP, fara flash sau autofocus. Emgeton Enzo va fi disponibil din luna aprilie in Europa la pretul aproximativ de 1.200 RON.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea