Stiinta & Tehnologie

#las vegas #ctia #telefon mobil #satelit #elektrobit

Elektrobit, terminalul hibrid

Show-ul de electronice CTIA care a avut loc in Las Vegas a fost gazda unor producatori cunoscuti, dar si unor nume mai putin intalnite.

Elektrobit este unul din producatorii mici de dispozitive mobile, dar care a anuntat ca lucreaza la un terminal-satelit.

Specificatii tehnice

Numit oficial "Satellite-Terrestrial Device", terminalul se aseamana cu un BlackBerry. Masoara 118,8 mm x 64,8 mm x 19,2 mm in cel mai gros punct, 16,2 mm in cel mai subtire si are tastatura QWERTY completa.

Terminalul va rula sistemul de operare Windows Mobile 6.5 Professional si suporta conectivitate pentru retele EDGE, 3G, Terrestar 2.2 GHz si Wi-Fi. Elektrobit Satellite-Terrestrial Device are un ecran de 2,6 inch cu rezolutie QVGA de 320 x 240 px si suport pentru 16 milioane de culori.

Terminalul Elektrobit mai dispune de o camera foto de 3 MP cu flash si autofocus si capabilitati de redare video in rezolutie QVGA cu 30 fps si de captura video in rezolutie QVGA cu 15 fps.

Alte detalii

Modelul va putea efectua trimiterea de SMS si MMS-uri si vine cu suita PocketOffice preinstalata. Telefonului nu ii va lipsi GPS -ul sau conectorul RF de satelit.

Telefonul are o memorie interna de 100 MB. Totusi, acesta va suporta upgrade prin slotul microSD de pana la 2 GB. Are player muzical care poate reda fisiere in format MIDI , MP3, AAC+, WAV, WMA, AMR-NB si AMR-WB.

Elektrobit "Satellite-Terrestrial Device" se afla inca in lucru, dar reprezentantii companiei prezenti la CTIA au declarat ca telefonul se va lansa pana la sfarsitul anului 2009.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea