Stiinta & Tehnologie

#geneva #editie aniversara #mazda mx-5

Editia aniversara Mazda MX-5 vine la Geneva

Pentru a sarbatori asa cum se cuvine doua decenii de succes in domeniul roadsterelor, Mazda va aduce la Salonul Auto de la Geneva modelul aniversar Mazda MX-5 . Acesta va fi produs intr-o serie limitata de 2.000 de unitati si va fi disponibil numai in Europa.

Noul model va fi echipat cu o editie speciala de placute aniversare pentru praguri, din otel inoxidabil, cu numere paneuropene (de la 1 la 2.000). Bazat pe versiunea anterioara, echipat cu motorul de 1.8 litri cu soft top , acest model are un pachet exterior special integrand o grila, manere si faruri fascia cromate, alaturi de lumini de ceata cu aspect sidefat, jante de 17 inchi din aluminiu si logo-ul aniversar de 20 de ani.

Pentru cei interesati, acesta poate fi comandat in trei culori – True Red, Crystal White Pearl si special pentru aceasta editie o noua culoare – Aurora Blue – cu elemente decorative de interior asortate. Pentru a spori sportivitatea si entuziasmul in condus a fost introdusa si o bara de rigidizare pentru suspensia fata.

Alaturi de editia speciala Mazda MX-5 , la Geneva va fi prezentata in premiera si noua Mazda5. Modelul va fi pus in miscare de un motor nou pe benzina de 2.0 litri echipat cu sistemul i-STOP care reuseste sa obtina reducerea cu aproximativ 15% a emisiilor de CO2, comparativ cu motorul de 2.0 litri pe care il inlocuieste.

Tot la standul Mazda de la Geneva isi va face apartia si Mazda6 facelift, care va pune la dispozitia clientilor o gama de trenuri de rulare ce aliniaza sase motoare noi, incluzand trei derivate ale motorului turbo diesel de 2.2l si un nou motor 2.0l DISI pe benzina, toate mai economice si cu emisii mai scazute.

Cititi mai multe pe Auto.ro     

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea