Stiinta & Tehnologie

EA Mobile lanseaza jocul Kung Fu Panda

Este clar ca acesta va fi destinat dispozitivelor mobile. Dar toate lucrurile la randul lor...

La ora actuala se prea poate sa fi auzit de Kung Fu Panda , care este un film realizat de studiourile DreamWorks , aceasi vinovati si pentru Shrek, Madagascar sau Bee Movie .

Kung Fu Panda pe mobile

EA Mobile, adica divizia de jocuri pentru telefoanele mobile de la Electronic Arts s-a aliat cu DreamWorks si vor incepe dezvoltarea unui joc bazat pe filmul mai sus mentionat.

Jocul va avea aceasi actiune ca si filmul, asa ca de nu iti este destul sa vezi povestea lui Po, ursul panda pe marile ecrane, ai ocazia sa il ajuti delectandu-te cu jocul cu acelasi nume, Kung Fu Panda.

Daca idea de aparator al "Vai Pacii" nu te incanta, jocul iti da posibilitatea sa intri in pielea lui Tai Lung, personajul negativ care in mod normal este rivalul temut a lui Po.

Se poate si mai multe

Ce te mai poti astepta de la acest joc? Simplu, zece nivele de joc, stiluri de lupta kung-fu variate, power-ups, bonusuri si surprize de genul "personajelor noi" care apar pe parcursul jocului.

"Suntem fani ai animatiilor DreamWorks asa ca am sarit pe sansa de a crea un joc pentru dispozitivele mobile bazat pe unul din filmele lor. Povestea are personaje de care te atasezi, mesaj inspirational si actiune multa, ceea ce inseamna ca a fost usor sa creeam un joc bun pentru dispozitivele mobile", a declarat Travis Boatman, vice-presedinte, Worldwide Studios din cadrul EA Mobile.

Jocul a fost lansat momentan doar in Statele Unite si poate fi cumparat de pe site-ul celor de la Electronic Arts. Europa va primi jocul abia la sfarsitul acestei luni.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea