Stiinta & Tehnologie

E-Ten Glofiish V900, primul TV de buzunar din Romania

Glofiish V900, primul telefon inteligent de la E-Ten adresat utilizatorilor moderni de Internet, este disponibil in oferta Arobs Transilvania Software, compania care a adus (legal sau nu) celebrul iPhone.

Noul terminal din familia Glofiish schimba abordarea producatorului E-Ten in materie de public-tinta. Daca toate PocketPC-urile din familia Glofiish se adreseaza oamenilor de afaceri, oferind acces la comunicatii mobile avansate si modalitati imbunatatite de lucru cu documente, mesaje si materiale multimedia cand nu sunt la birou, V900 este destinat utilizatorului modern de Internet. Accentul este pus pe distractie si divertisment.

Datorita suportului pentru serviciile de televiziune mobila in standardele DVB-H, DVB-T, TDMB and DAB, Glofiish V900 va fi ideal pentru vizionarea competitiilor sportive din acest an. V900 ofera beneficiile ecranului VGA, precum si ale conectivitatii all-in-one – HSDPA, GSM, Wi-Fi, Bluetooth si GPS care a devenit un standard al telefoanelor Pocket PC Glofiish.

Pentru cei pasionati de gadgeturi, Glofiish V900 va fi prezentat la standul E-Ten din cadrul Mobile World Congress , ce se va desfasura la Barcelona in perioada 11 – 14 februarie 2008.

“In cel mai scurt timp dupa lansarea oficiala de la Barcelona, cei interesati vor putea achizitiona Gloffiish V900 prin reteaua de distribuitori Arobs Transilvania Software sau online de pe www.gps-auto.ro. Suntem convinsi ca V900 va fi adoptat imediat de utilizatori datorita design-ului reusit, cat si datorita functiilor inovative cu care vine” declara d-nul Sergiu Gansca – Hardware Sales Manager Arobs.

“Pentru anul 2008 ne propunem sa venim cu produse si servicii noi si competitive pentru a continua trendul crescator de pana acum, urmand sa lansam produse adresate atat pietei AUTO si firmelor de distributie, cat si agentiilor de turism unde suntem in faza finala de testare a unei solutii software care le va usura munca, in special vanzarea si revanzarea de chartere” a declarat Voicu Oprean, General Manager Arobs.

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea