ong>Atlus U.S.A., companie producatoare de jocuri casual a anuntat scaderea pretului pentru jocul Droplitz la scurt timp de la lansarea lui oficiala.

Pe langa terminalele iPhone, Droplitz va putea fi jucat si de detinatorii de Xbox 360, PlayStation si Windows PC .

Lansare cu tutorial

Jocul s-a lansat in luna iunie prin magazinul online Apple iTunes si a fost insotit de o campania speciala. Totodata, Droplitz are disponibil si un tutorial menit sa ajute utilizatorii.

Actiunea jocului este destul de simpla. In partea de sus a ecranului exista cateva creaturi , numite Droplitz, care arunca picuri dintr-o licoare. Jucatorul trebuie sa aseze o serie de tuburi si recipiente in asa fel incat licoarea aruncata de creaturi sa ajunga la culegatorii care asteapta in partea de jos a ecranului. Reprezentantii companiei producatoare declara ca jocul are nevoie de strategii bine puse la punct si gandite, chiar daca grafica jocului pare foarte simpla.

Alte detalii

Droplitz are patru moduri diferite de joc cu straturi distincte de complexitate, prin urmare jucatorul poate alege intre Classic, Zendurance, Power Up si Infection. Scorurile jucatorilor pot fi inregistrate online pe site-ul oficial al jocului.

Reprezentantii companiei au mai precizat ca Droplitz a fost catalogat un joc pentru toata lumea (E - Everybody) si se adreseaza tututor varstelor. Droplitz pentru iPhone, Xbox 360, PlayStation si Windows PC va avea un pret 0,99 USD din data de 28 august 2009 si poate fi descarcat din iTunes.
  •   2009-08-25
  •  

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Sfatul expertului


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Cosmina Marinescu: Sfaturi financiare pentru toti membrii familiei, de la mic la mare

Expertul Acasa.ro, Cosmina Marinescu, consilier financiar

Pune o intrebare