ong>Atlus U.S.A., companie producatoare de jocuri casual a anuntat lansarea unui tutorial pentru viitorul Droplitz , joc pe care Atlus il va lansa in curand.

Pe langa terminalele iPhone, Droplitz va putea fi jucat si de detinatorii de Xbox 360, PlayStation si Windows PC .

Pregatire de lansare

Campania de lansare este in plina desfasurare, iar acest tutorial nu face decat sa ajute jucatorii in actiunea pe care Droplitz o pregateste.

Actiunea jocului este ea simpla. In partea de sus a ecranului exista cateva creaturi , numite Droplitz, care arunca picuri dintr-o licoare. Jucatorul trebuie sa aseze o serie de tuburi si recipiente in asa fel incat licoarea aruncata de creaturi sa ajunga la culegatorii care asteapta in partea de jos a ecranului.

Reprezentantii companiei producatoare declara ca jocul are nevoie de strategii bine puse la punct si gandite, chiar daca grafica jocului pare foarte simpla. Alte detalii

Jocul va avea patru moduri diferite de joc cu straturi distincte de complexitate, prin urmare jucatorul poate alege intre Classic , Zendurance, Power Up si Infection. Scorurile jucatorilor pot fi inregistrate online pe site-ul oficial al jocului.

Reprezentantii companiei au mai precizat ca Droplitz a fost catalogat un joc pentru toata lumea (E - Everybody) si se adreseaza tututor varstelor. Droplitz pentru iPhone, Xbox 360, PlayStation si Windows PC va fi disponibil din luna iunie. Pretul jocului nu a fost anuntat.
  •   2009-05-29
  •  

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, specialist marketing si vanzari Radu Mircea Chirvase: Efectele dependentei dintre cumparatori si vanzatori

Expertul Acasa.ro, specialist marketing si vanzari Radu Mircea Chirvase

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.