Stiinta & Tehnologie

#renault #semnatura #drive the change

"Drive the change", noua semnatura a marcii Renault

Renault a prezentat pentru prima data publicului noul slogan al marcii - " Drive the Change " - anul trecut la Salonul auto de la Frankfurt . Acum regasim noua semnatura a marcii franceze si pe site-ul impotatorului din tara noastra.

Noua semnatura, care inlocuieste binecunoscutul "Creator de automobile", reflecta noua viziune a marcii: "Renault, compania inovatoare si mereu aproape de oameni, ofera mobilitate durabila si accesibila tuturor". Aceasta reconfirma, astfel, statutul de pionier al industriei auto pe care si-l asuma Renault, prin productia in masa a vehiculelor electrice, incepand din 2011.

Sub deviza "Schimbam viata. Schimbam automobilul", la Renault, schimbarea ("the Change ") inseamna: 111 ani de istorie, Alianta Renault-Nissan, design, programul Renault-Eco, protejarea mediului inconjurator, vehicule confortabile, fiabile si inovatoare, vehicule electrice , calitate (receptivitate, garantie, durabilitate si servicii), siguranta si tehnologii practice si ingenioase.

Cititi mai multe pe Auto.ro 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea