Stiinta & Tehnologie

#doctor awesome #apple iphone #ipod touch

Dr. Awesome, Microsurgeon devine joc pentru iPhone

Jocul celor de la ngmoco va fi disponibil atat pentru iPhone, cat si pentru dispozitivul iPod Touch .

Ca si alte titluri pentru iPhone, Dr. Awesome, Microsurgeon se va folosi de accelerometrul din dotare.

Povestea jocului

Dr. Awesome este cel mai talentat doctor de pe planeta, iar acum, ajutorul lui este cerut inca o data pentru a rezolva o epidemie care imbolnaveste foarte rapid populatia. Jocul este conceput in asa fel incat "virusul" sa infecteze chiar si persoanele din agenda jucatorului.

Jocul este destinat iubitorilor de arcade si strategie care vor trebuie sa izoleze si sa distruga tulpina virusilor care a infectat oamenii cu ajutorul unor micro-operatii. Micro-bisturiul este ghidat prin accelerometrul terminalului Apple. Jucatorul va trebuie sa lucreze in asa fel sa nu raspandeasca virusul, sa culeaga si power-ups-uri si bonus-uri.

Caracteristici

Dr. Awesome, Microsurgeon dispune de functii de autosalvare pentru ca atunci cand trebuie sa intrerupi jocul sa iti pastrezi numar de pacienti salvati. Jucatorul trebuie sa se lupte cu 16 feluri diferite de microbi si sa se bucure de grafica foarte buna.

Jocul poate fi procurat doar prin magazinul Apple, iTunes Appstore . Descarcarea lui costa 1,99 dolari americani. Gamerii romani plateasc aceeasi taxa si pot procura jocul tot prin intermediul iTunes.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la a Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea