Stiinta & Tehnologie

Dofus devine joc pentru telefoanele mobile

E foarte posibil ca multi dintre voi, gamerii, sa stiti ce este Dofus. Dar sunt destui care nu au prea multe idei cu ce se mananca un astfel de joc.

Dofus este un MMORPG adica Massively Multiplayer Online Role-Playing Game, ceva in genul World of Warcraft sau Lineage II sau altele si a fost conceput ca un joc pentru PC, Mac si Linux.

Urmeaza telefoanele mobile

Iata ca acum Ankama anunta lansarea lui Dofus pentru telefoanele mobile, astfel jocul se va numi DofusPocket. Fanii care se dau in "barcile" Dofus online au placerea sa joace acest joc si pe telefoanele lor.

"Dorim sa daruim jucatorilor un nou continut si noi feature-uri care se vor adauga jocului original online. Nu vrem sa creeam o versiune mai scurta pentru Dofus pe mobile. Aceasta lansare pare sa fie pasul normal care trebuie facut in dezvoltarea proprie care este concentrata in inovarea solutiilot cross-media, deasemenea este si dorinta noastra sa avem un control total asupra proiectului propriu", declara says Emmanuel Darras, CEO si co-fondator Ankama.

Cum se testeaza un joc?

Primele teste cu DofusPocket s-au facut zilele trecute, cand jucatorii comunitatii online au fost "recrutati" pentru a incerca versiunea pentru telefoanele mobile. "Aceasta prima faza este in principal o modalitate de validare a softului pentru platforma pe care o creeam si de identificare a problemelor ce tin de compatibilitate", spune Boris Beaulant, fost R&D developer a lui Dofus.

Alte detalii despre joc nu sunt cunoscute, dar producatorii promit sa fie destul de complex si ca una din caracteristicile lui va fi ca utilizatorul va putea sa schimbe informatii cu serverul si deasemenea cu alti jucatori prin sms-uri. Data oficiala a lansarii jocului este fixata in luna iunie a acestui an.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea