Stiinta & Tehnologie

#bani #bani banca #banca. #acces bani #Token

Dispozitivul revolutionar care iti permite accesul instant la banii din banca

De anul viitor ar putea fi disponibil un gadget portabil care iti va permite accesul instant la conturile tale din banci, cat si efectuarea unor operatiuni. Este vorba despre Token, produsul companiei Artefact, un dispozitiv-bratara ce incorporeaza o tehnologie de ultima ora.

Token identifica proprietarul prin simpla scanare a amprentei si permite accesul instant la conturile bancare ale acestuia, precum si efectuarea de tranzactii. Designul dispozitivului este similar cu cel al bratarilor pregatatite de Apple si Samsung pentru monitorizarea sanatatii purtatorului.

Token va permite efectuarea de tranzactii tot prin intermediul unui telefon inteligent, conexiunea fiind realizata prin Bluetooth. Pe langa amprentarea posesorului, dispozitivul va mai solicita si parole de siguranta pentru cresterea gradului de securitate al dispozitivului.

Reprezentantii companiei sustin ca va dura cel putin un an pentru a configura infrastructura necesara operatiunilor derulate prin Token, dar cred ca industria aplicatiilor pentru telefoane mobile isi va indrepta atentia destul de curand catre acest dispozitiv.

Sursa foto: artefactgroup.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea