Stiinta & Tehnologie

Disney lanseaza cinci jocuri pentru telefoanele mobile

Disney Interactive Media Group a anuntat lansarea a cinci noi jocuri pentru telefoanele mobile.

Titlurile se bazeaza pe filme animate originale Disney si se numesc Toy Story Mania, Pure, Cars Radiator Springs 500, High School Musical: Senior Year si Bolt.

Primele 3

Primul joc care va iesi pe piata se numeste Toy Story Mania. Jocul ii va avea eroi pe Woody si Buzz, aceleasi personaje din filmul animat Toy Story. Utilizatorul va trebui sa-i ghideze pe cei doi printr-o serie de jocuri de carnaval pentru a duce aventura la sfarsit.

Al doilea joc care va fii disponibil din luna septembrie, se numeste Pure. Titlul se bazeaza pe jocul original Pure ce a fost lansat pentru computerele personale si diferite console de joc. Pure este o aventura care se desfasoara pe parcursul unui autostrazi.

Cars Radiator Springs 500 este titlul celui de al treilea joc care va fi lansat de Disney. Titlul se bezeaza pe animatia originala a companiei, Cars. Cars Radiator Springs 500 este dezvoltat de studiourile mDisney Living Mobile. Utilizatorul va gasi pe langa eroii din film ca Lightning McQueen, 15 nivele de curse cu masinile.

Urmatoarele 2...

High School Musical: Senior Year este un joc bazat pe filmul muzical al celor de la Disney care se va lansa in curand in cinematografele din America. Titlul este programat sa se lanseze in luna octombrie a acestui an, iar actiunea jocului se va invarti in jurul personajelor principale Troy si Gabriella.

Bolt este ultimul titlu anuntat anul acesta de Disney si este un joc bazat pe filmul animat cu acelasi nume ce se va lansa in luna noiembrie la americani. Jucatorul va intra in pielea catelului ciobanesc german Bolt, care este un super-caine ce va trebui sa-l infranga pe diabolicul Dr. Calico. Jocul pentru telefoanele mobile, Bolt, se va lansa tot in luna noiembrie.

Vorbind despre jocurile Disney, Larry Shapiro, presedintele executiv la mDisney declara ca: "Avem niste jocuri foarte diverse si speram sa fie apreciate de fani pentru ca reflecta actiunea unor animatii Disney foarte indragite."

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea