Stiinta & Tehnologie

#fiat-chrysler #lancia delta #e-evo

Detroit 2010: concept Chrysler bazat pe Lancia Delta

Chrysler va prezenta in ianuarie 2010, in cadrul Salonului Auto de la Detroit, un concept care are la baza designul si forma lui Lancia Delta .

Chrysler vva aduce la Salonul Auto din Detroit primul model dezvoltat impreuna cu noii parteneri de alianta de la Fiat. Din cauza timpului scurt scurs de la stabilirea intelegerii dintre cele doua parti, modelul nu va fi unul de serie, ci un concept care prefigureaza un viitor model compact Chrysler construit pe platforma C-Evo a celor de la Fiat Group.

Desi nu exista inca date oficiale legate de aceasta lansare, noul concept Chrysler se va baza, foarte probabil, pe liniile de design si nu numai a lui Lancia Delta. Informatia este cu atat mai credibila cu cat a fost publicata de Bloomberg, care citeaza surse interne din cadrul Fiat-Chrysler . Conform jurnalistilor americani, noul concept Chrysler va reprezenta prima demonstratie a modului in care designul modelelor italiene va fi integrat in liniile marcilor americane Chrysler, Dodge si Jeep.

Chrysler vrea sa duca noul model cat mai repede in showroom-urile sale din SUA. Nu va fi singurul model cu design italian care se va integra in gama Chrysler, nu mai putin de jumatate din modelele gamei constructorului american urmand sa imprumute liniile italiene pana in 2014.

Cititi mai multe pe Automarket.ro 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea