Stiinta & Tehnologie

Detaliile continua despre Sony Ericsson G502, P5 si BeiBei

Daca pana acum credeai ca ai destule informatii despre planurile celor de la Sony Ericsson, te inseli amarnic. Se pare ca detaliile par sa curga in continuare.

Telefoanele vizate de aceasta data sunt G502, P5-ul sau Paris si BeiBei. Nici unul din cele mentionate nu au fost anuntate oficial inca. Singurul anunt oficial a fost acela in care compania spunea ca pregatesc telefoane cu totul noi.

Ce stie G502-ul?

Sa incepem cu primul model si anume Sony Ericsson G502, care este un candybar ce suporta conectivitate HSDPA, modelul aducand aminte de Sony Ericsson K660, pentru ca va incropi cam aceleasi caracteristici. In primul rand G502l va avea ecran de 2 inchi cu 262.000 de culori si camera foto de 2 megapixeli fara autofocus. Terminalul va fi tri-band GSM/EDGE si va folosi browser-ul ne navigare Access NetFront. Spre diferenta de K660, acest model nu va butoanele dedicate de browser.

Pe langa acestea terminalul va avea dimensiuni de 109 x 46 x 13,5 mm si va cantari 83,5 grame, adica va fi un telefon compact. Memoria interna ramane de 32 MB ca a lui K660, dar va avea slot de card microSD, Bluetooth cu EDR, iar USB-ul vine sa completeze telefonul.

P5 si BeiBei isi spun parerea

Sony Ericsson P5 promite sa fie unul din cele mai tari smarpthone-uri care se vor lansa. Terminalul se pare ca va rula pe UIQ 3.3 UI pentru Symbian, va avea camera foto integrata de 5 megapixeli, receptor GPS , conetivitate Wi-Fi si HSDPA.

Pe de alta parte BeiBei-ul nu se lasa nici el mai prejos. Unele voci spun ca acest telefon va rula si el tot pe UIQ 3.3 pentru Symbian si ca va fi un model din gama Walkman. Tot zvonurile spun de o lansare a BeiBei-ului candva in 2009.

Totusi aceste detalii raman simple zvonuri si pana cand Sony Ericsson nu se decide sa faca totul oficial asteptam in continuare poze care sa confirme faptul ca aceste telefoane exista totusi.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea