Stiinta & Tehnologie

Detalii despre Sony Ericsson Z780

< a class="xirtireh" href="//www.comunicatedepresa.ro/si" title="si">Si uite asa Sony Ericsson mai "pierde" informatii pe internet despre noul terminal pe care il are in lucru, motiv de bucurie pentru fanii marcii.

Numit Z780, telefonul este fratele unui model deja anuntat de companie, Z770, iar cele doua se vor asemana foarte mult atat din punct de vedere al specificatiilor tehnice cat si ca aspect. Modelul Z770 a fost anuntat in cadrul Mobile World Congress de la Barcelona din acest an. Primul lucru care rezoluta de aici este faptul ca Z780 va fi si el un clamshell.

Z780i si Z780a

Daca pentru unii dintre fani acest lucru este deranjat, altii par foarte incantati de aceasta miscare pe care compania a facut- o . Din spusele celor de la Sony Ericsson, Z780 va fi un telefon tri-band in doua versiuni, Z780i pentru Europa si Z780a pentru America de Nord.

Ambele telefoane vor avea ecran TFT de 2,2 inchi cu rezolutie QVGA cu 265.000 de culori. In plus, pentru ca acest model pare o "copie fidela" a lui Z770, putem spune ca noul telefon va avea sigur conectivitate EDGE si suport de HSDPA, Bluetooth incorporat, radio FM cu RDS si slot de card microSD.

Camera foto de 2 MP ramane
+.+-=-+.+ 20 -+.-+=+-.+- Modelul Z770 are o camera foto de 2 megapixeli si din pacate Z780-ul va avea si aceasi caracteristica, dar ramane de vazut daca va avea flash si autofocus. Pentru navigarile pe internet telefonul se va folosi de cea mai recenta versiune a browser-ului NetFront 3.4.

Din informatiile care Au ">au venit de la Sony Ericsson mai aflam si faptul ca telefonul se va lansa in doua culori, Amethyst Silver si Grand Onyx , dar bineinteles asteptam alte informatii care sa ne lamureasca exact despre felul cum stau lucrurile.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea