Stiinta & Tehnologie

#volkswagen #chevrolet #designer

Designerul lui Chevrolet Camaro lasa GM pentru Volkswagen

Coreeanul care a gandit liniile noii generatii chevrolet camaro va parasi GM pentru un post de designer in cadrul grupului VW. El va fi responsabil de look-ul exterior a doua branduri din cadrul conglomeratului german.

Perioada de iarna este, de obicei, una propice transferurilor din lumea sporturilor, insa tendinta este copiata, se pare, si de marii constructori auto . Volkswagen are meritul de a fi reusit sa aduca la bordul sau pe omul care a ajutat mult la renasterea muscle-car-ului Chevrolet Camaro.

Este vorba despre Sang Yup Lee, un designer de origine coreeana, care s-a facut remarcat in interiorul gigantului General Motors, dupa ce a participat la proiecte memorabile: Corvette Stingray Concept 50th Anniversary, Buick Velite si Corvette C6.

Coreeanul, care se afla in slujba GM de zece ani, va ocupa, incepand cu luna ianuarie a anului urmator, un post de designer in cadrul centrului Volkswagen din California, Statele Unite. Lee va fi responsabil de aspectul exterior a doua dintre brandurile adapostite sub umbrela VW.

Cititi mai multe pe Automarket.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea