Stiinta & Tehnologie

#masini #leasing masini # Leasing Automobile

Descopera promotiile verii pentru auto second hand si posibilitatile de finantare de la Leasing Automobile

Viteza de deplasare este una dintre cele mai importante caracteristici ale lumii contemporane. Totodata, siguranta care insoteste viteza de deplasare este determinata de numeroase cercetari din domeniul auto si din alte domenii pentru care sunt studiate minutios toate elementele necesare pentru ca viteza de deplasare sa combine siguranta si confortul utilizatorilor auto. De aceea, ofertele pentru auto second hand sunt accesate de sute de mii de romani.

Increderea fata de dealerul autorizat Leasing Automobile este o realitate faptica asigurata de prestanta si profesionalismul cu care echipa de consultanti a acestei firme reuseste, intr-o maniera exceptionala, sa satisfaca comenzile clientilor sai.

Compania Leasing Automobile este un dealer specializat de masini care isi desfasoara activitatea pe piata vanzarilor de masini inca din anul 2000. Cu o experienta de 17 ani, Leasing Automobile detine unul dintre cele mai impresionante parcuri auto second hand din Romania.

LeasingAutomobile.ro - Posibilitati de finantare

In cele doua parcuri auto ale companiei Leasing Automobile gasiti numeroase marci si modele auto second hand si posibilitati de finantare pentru achizitie. Prin urmare, puteti beneficia de:

  • Contract de leasing - Aceasta modalitate este una care garanteaza siguranta achizitiei, iar consultantii Leasing Automobile au ca parteneri firme romanesti cu o experienta vasta in domeniul contractarii prin leasing: Idea Leasing, BT LEASING, OLX, Raiffeisen LEASING, TiriacLeasing, Garanti Leasing, Cetelem, IMPULS LEASING, BRD sau AUTOVIT.RO.

Toate aceste companii specializate in contractul de leasing va garanteaza servicii personalizate si drepturi depline in privinta preferintelor si cerintelor in cadrul procesului de achizitie.

Metoda de achizitie prin contract de leasing este recunoscuta ca fiind benefica pentru orice pasionat de masini auto second hand performante si in stare foarte buna de functionare.

  • Serviciul de schimburi auto - Aceasta metoda reprezinta un schimb intre automobilul vechi al clientului cu un autoturism ales de catre acesta din parcurile auto al companiei Leasing Automobile;
  • Achitarea sumei integrale necesare pentru a deveni proprietarul cu drepturi depline a masinii achizitionate - Aceasta metoda este una conservatoare care are avantajul de a satisface dorinta soferilor de a conduce masina din gama premium la preturi avantajoase.

Beneficiile achizitiei pentru auto second hand din gama premium

Masinile rulate disponibile in parcurile auto Leasing Automobile detin o varietate de avantaje. Printre acestea se numara:

  • Calitatea de neegalat a masinilor disponibile;
  • Accesibilitate maxima in privinta metodelor de achizitie a masinilor dorite si raspuns in maxim 24 de ore privind posibilitatea de finantare;
  • Revizie tehnica gratuita realizata de specialistii calificati ai companiei;
  • Beneficiati de o garantie de 3 luni / 15 000 km rulati;
  • Transport gratuit in intreaga tara;
  • Marci diverse de masini rulate recunoscute pe plan international (BMW, Audi, Toyota, Mercedes etc.);
  • Inexistenta viciilor ascunse;
  • Acuratetea kilometrajului si a caracteristicilor masinii pe care doriti sa o achizitionati.

Date de contact

Pentru a afla detalii suplimentare in legatura cu produsele de masini rulate sau pentru intrebari, va invitam sa accesati website-ul leasingautomobile.ro

Luati legatura cu operatorii telefonici ai companiei care va vor raspunde cu promptitudine la orice intrebare la numarul de telefon:

0741.41.44.88

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea