Stiinta & Tehnologie

#smartphone #open mobile system #oms #mini 3i #dell

Dell a prezentat oficial modelul Mini 3i

Dupa luni de zile in care telefonul celor de la Dell aparea doar in imagini-spion, compania a facut publica existenta lui.

Terminalul Dell Mini 3i a fost prezentant oficial in cadrul evenimentului China Mobile.

Specificatii tehnice

Informatiile referitoare la specificatiile tehnice ale modelului sunt asemanatoare cu cele care au aparut initial pe Internet. Astfel, terminalul Dell masoara 122 x 58 x 11,7 mm, cantareste 103 grame si va dispune de conectivitate GPRS si EDGE , Bluetooth 2.0 cu EDR si USB 2.0.

Smartphone-ul are ecran de 3,5 inch, sensibil la atingere cu rezolutie de 360 x 640 px si afiseaza pana la 262.000 de culori. Totodata, display-ul suporta si functia de recunoastere a scrisului. Modelul are o camera foto de 3 MP cu autofocus si flash LED si capacitatea de a face capturi video cu 30 fps. Smartphone-ul ruleaza o versiune asemanatoare de Android, adica sistemul de operare folosit in general in China, OMS - Open Mobile System .

Alte detalii

Dell Mini 3i are suport pentru card microSD. Spre deosebire de ce se credea initial, telefonul celor de la Dell nu dispune de Wi-Fi sau de WAPI , echivalentul chinezesc pentru conectivitatea Wi-Fi.

Cu specificatiile tehnice adevarate iesite la iveala este posibil ca telefonul Dell Mini 3i sa nu se lanseze pe alte piete decat cea din China. Pretul modelului nu a fost dat publicitatii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea