Stiinta & Tehnologie

#deblocare #iphone #apple

Deblocarea iPhone-urilor a devenit legala

ong>Deblocarea telefoanelor mobile si smartphone-urilor nu va mai fi de acum inainte ilegala, cel putin in Statele Unite ale Americii . De acum utilizatorii acestor dispozitive, mai ales fanii iPhone vor putea sa isi deblocheze terminalele in termeni legali.

Pana acum, americanii, si numai, erau obligati sa isi pastreze terminalele blocate pentru a nu ramane fara garantie. Mai mult, prin blocarea unui telefon, orice operator era capabil sa incarce aplicatii care erau interzise in magazinele virtuale ale producatorului.

In prezent se estimeaza ca in Statele Unite ale Americii, peste un milion de utilizatori de iPhone-uri si-au deblocat telefoanele. Cei de la Apple au luptat impotriva legalizarii deblocarii, declarand ca acest lucru este o forma de incalcare a drepturilor de autor.

Odata cu legalizarea deblocarii telefoanelor mobile, utilizatorii vor putea cumpara terminalele printr-un operator de telefonie mobila si il pot schimba dupa. Totodata deblocarea ofera posibilitea descarcarii de aplicatii din diferite magazine virtuale .
  •   2010-07-27
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Sfatul expertului


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist: Ce este si ce implicatii are Split TVA?

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist, inspector HR

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii