Stiinta & Tehnologie

#huse iPhone #huse iPhone 6 #iphone 6

De ce gresesti atunci cand nu cumperi huse iPhone 6

Despre smartphone-uri se stie foarte bine ca sunt utile, ca ne usureaza viata considerabil si ca ne mentin tot timpul conectati. Aceasta conexiune este o necesitate in zilele noastre, insa nu trebuie sa omitem un fapt foarte important: este vorba despre nevoia de protectie a acestor telefoane.

Pe cat sunt de practice si cu cat reusesc sa indeplineasca mai multe functii, pe atat sunt si de sensibile. Acesta nu este doar cazul modelului de telefon mentionat in titlu – iPhone 6 – ci al tuturor telefoanelor inteligente.

Piata accesoriilor pentru smartphone-uri s-a dezvoltat odata cu cea a acestor gadget-uri inteligente, intocmai pentru a le spori durata de viata, versatilitatea si functionalitatea. Cu toate acestea, exista inca utilizatori care aleg sa nu cumpere huse iPhone 6, chiar daca acest lucru este mai mult decat recomandat. Situatia se aplica oricarui posesor de smartphone – in continuare vom prezenta de ce o astfel de mentalitate este eronata.

“Sunt foarte atent/a cu telefonul meu”

In topul listei celor care aleg sa nu cumpere huse iPhone 6 (sau de oricare alt tip) se afla acele persoane deosebit de atente. Multi (chiar foarte multi) merg pe ideea ca odata ce au platit sute sau chiar mii de lei pe un smartphone il vor ingriji corespunzator. A-l ingriji inseamna insa exact opusul – primul lucru de facut este cumpararea unei folii si a unei huse!

Niciodata nu poti fi suficient de atent si chiar daca esti, accidentele nu se petrec de fiecare data din vina ta. Poate ca vei fi imbrancit din greseala, iar telefonul iti va “zbura” din maini pentru a lua contact – inevitabil – cu o suprafata dura. Rezultatul? Display spart, carcasa fisurata, touchscreen nefunctional si lista poate continua. Toate acestea ar fi putut fi evitate cu o investitie de cateva zeci de lei.

“Telefonul e rezistent. L-am scapat si nu a patit nimic”

Aceasta abordare este de asemenea gresita. Nu poti avea noroc la nesfarsit – ulciorul nu merge de multe ori la apa, dupa cum spune vorba romaneasca. Poate ca telefonul rezista printr-un noroc fara sa pateasca nimic la un “zbor” de cativa metri, insa stim cu totii cazurile in care un elegant smartphone “castiga” un display spart dupa o cazatura de la mai putin de jumatate de metru.

Nu trebuie sa ai incredere in hazard, pentru ca vei avea parte de surprize. Cel mai bine este sa iti dotezi telefonul cu husa potrivita si astfel vei scapa de orice grija.

“Nu vreau sa schimb aspectul telefonului”

Probabil ca acesta este cel mai neasteptat motiv pentru care cineva ar alege sa nu cumpere o husa. Contrar acestei prejudecati, pe piata exista numeroase modele de huse iPhone 6 care sunt aproape insesizabile, odata ce sunt montate. Este vorba despre acele huse ultra-subtiri care sunt in egala masura si foarte rezistente. Aspectul telefonului nu va fi schimbat in nici un fel, iar daca totusi se doreste personalizarea telefonului, posibilitatile sunt nelimitate.

Foarte multi ignora necesitatea achizitiei unei huse datorita motivelor enumerate mai sus. Principalul contraargument este insa urmatorul: daca ai investit mii de lei intr-un smartphone iar reparatiile sunt foarte costisitoare, de ce sa nu il protejezi cu doar cateva zeci de lei? Indiferent daca ceea ce cauti e doar protectie sau daca doresti si ceva deosebit, solutiile sunt numeroase. Pentru a te convinge nu trebuie decat sa faci o cautare dupa huse iPhone 6 (sau oricare alt model).

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea