Stiinta & Tehnologie

#vehicule cu hidrogen #dezvoltare #colaborare #toyota #daimler

Daimler si Toyota ar putea colabora pentru dezvoltarea vehiculelor cu hidrogen

Toyota si Daimler ar putea sa colaboreze pentru dezvoltarea si productia de vehicule electrice . Sefii celor doua corporatii si-au exprimat deja interesul pentru acest parteneriat pentru viitorul automobilului.

Nemtii de la Daimler ar putea colabora cu japonezii de la Toyota pentru dezvoltarea si chiar productia de vehicule alimentate cu hidrogen. Colaborarea dintre cei doi giganti este cel putin interesanta, din moment ce ambii au colaborat la un moment dat cu Tesla - cei de la Daimler au obtinut tehnologie pentru modelele Smart in versiune electrica in schimbul unui pachet de actiuni la Tesla, iar Toyota tocmai a inceput colaborarea cu cei de la Tesla.

Cei doi constructori cu renume la nivel mondial vor sa reduca pe cat posibil costurile de dezvoltare ale modelelor pe care le vor produce candva si la tehnologia pe care o vor utiliza acestea. Colaborarea dintre Toyota si Daimler ar fi primul proiect de asemenea anvergura dintre cei doi constructori.

Continuarea pe Automarket.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea