Stiinta & Tehnologie

#studiu #jd power #mercedes #bmw #dacia

Dacia se afla la egalitate cu BMW in Germania

Inca un punct pozitiv pentru Dacia, care s-a clasat pe locul al doilea intr-un clasament al satisfactiei posesorilor de vehicule din Germania.

Realizatorii studiului, nemtii de la JD Power si revista Auto Test, au acordat 836 de puncte din cele 1000, astfel Dacia fiind la egalitate cu BMW. Dacia Logan s-a clasat pe locul second in topul modelelor de clasa mica.

Prima pozitie a fost ocupata de Mercedes Benz, care a obtinut 836 de puncte, cu doua puncte in fata Daciei si a BMW-ului. Pe urmatoarele pozitii s-au clasat Mazda si Nissan cu 831 de puncte.

JD Power, companie de cercetare a pietei, a masurat nivelul de satisfactie a clientilor in functie atractivitate - performanta, design si confort, calitate si fiabilitate , costuri de intretinere si calitatea serviciilor reparatorilor agreati.

La studiu au participat peste 16 mii de persoane, intervievate online, care au detinut un vehicul timp de aproximativ 2 ani.  Studiul a fost realizat in perioada ianuarie- martie 2010 si au fost evaluate modelele a 25 de marci, acoperind toate clasele auto.

Anul trecut, intrata pentru prima data in studiul JD Power, Dacia a obtinut pozitia 13 din 27. Acest rezultat demonstreaza ca marca romaneasca a avut cel mai mare ritm de crestere in raport cu ceilalti constructori de automobile.

 

  •   2010-06-25
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

R.B.

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, specialist marketing si vanzari Radu Mircea Chirvase: De ce ai cumpara un smartphone? (partea a II-a)

Expertul Acasa.ro, specialist marketing si vanzari Radu Mircea Chirvase

Pune o intrebare


Citeste pe Romaniatv

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expert Acasa.ro, Ovidiu Leonte: Cum se transporta un computer

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte, specialist IT&C

Pune o intrebare