Stiinta & Tehnologie

#franta #sandero #dacia

Dacia, pe locul 3 in topul satisfactiei in Franta

Dacia s-a clasat pe locul trei in Franta, in topul celor mai apreciate masini, dupa Honda si Mini.

Modelul Dacia Sandero a reusit sa se pozitioneze pe locul sapte in preferintele clientilor, surclasand la aceasta categorie Skoda Fabia , Volkswagen Golf si Kia C'eed. Revista franceza Auto Plus a realizat un sondaj, timp de sase luni, in randul a 32.000 de posesori de automobile, din care o treime parcurg in medie intre 10.000 si 15.000 de kilometri pe an.

Acestia si-au exprimat opiniile cu privire la incidentele inregistrate de autovehiculele lor (probleme ale grupului moto-propulsor, accesorii electrice sau electronice, finisaje de interior sau de caroserie, frana, suspensii sau tinuta de drum), durata de imobilizare pentru reparatii sau regretul deciziei de achizitie a unui anumit model.

Dacia a reusit sa urce 6 locuri la categoria celor mai apreciate marci, inregistrand un procent de satisfactie de 86,1% (din 100%). In clasamentul de acest an, a fost inclus pentru prima data modelul Dacia Sandero, care s-a clasat direct pe locul 7, cu un procent de 87,6%. Modelul Dacia Logan a inregistrat si el o crestere semnificativa, de pe locul 36 pe locul 18, cu 82,2%, fata de 79,70%.

Cititi mai multe pe Auto.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea