Stiinta & Tehnologie

#dacia logan #top #legenda pe roti #automotive news

Dacia Logan, concureaza petru titlul de "Legenda pe roti"

Specialistii auto consultati de publicatia automotive News Europe au selectat Dacia Logan si alte noua modele, printre care Mercedes SLS si Maybach, ca masini de top ale ultimilor zece ani, una dintre acestea urmand sa primeasca distinctia " legenda pe roti " a deceniului. 

"Nu arata bine, dar aceasta masina de 5.000 de euro, ieftina si solida, este bazata pe platforma Nissan Micra . Disponibila de la 7.200 de euro în Germania, Dacia Logan consacra marsul victoriei masinilor low-cost", se arata in editia europeana  Automotive News.

 Pentru titlul de “legenda pe roti” a ultimului deceniu au fost nominalizate modelele Mini, Mercedes SLS, Tesla Roadster , Nissan 350Z, Chevrolet Volt, Bentley Continental, Maybach, VW Phaeton si Porsche Cayenne.

Castigatorul acestui itlu urmeaza sa fie stabilit in urma votului cititorilor automotive news Europe si va fi anuntat in luna septembrie a acestui an.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea