Stiinta & Tehnologie

#dacia #sandero #logan #logan mcv #black line

Dacia Logan Black Line, editie speciala pentru Franta

Dacia va lansa pe piata din Franta o editie speciala , botezata Black Line , pentru modelele Sandero , Logan si Logan MCV . Noua versiune vine doar cu o serie de modificari estetice.

Pentru a-si improspata oferta pe piata din Franta, Dacia va lansa in perioada imediat urmatoare o editie speciala a modelelor Sandero, Logan si Logan MCV. Constructorul roman va boteza editia limitata "Black Line" si va incerca sa ofere modelelor populare o doza de individualism prin introducerea unor accesorii deosebite.

Cele trei modele romanesti vor beneficia, printre altele, de geamuri electrice fata, inchidere centralizata, servodirectie si comenzi pe volan pentru sistemul audio. Modificarile de ordin estetic sunt destul de numeroase: caroseria a fost finisata cu o vopsea metalizata neagra, tapiteria a fost inlocuita cu una din textil cu cusaturi negre, vizibile, iar volanul a fost imbracat in piele.

Avand in vedere ca editia limitata Black Line are la baza nivelul de echipare Laureate, pretul pentru un Sandero Black Line in Franta ajunge la 9600 de euro. Acelasi lucru se intampla si cu Logan si Logan MCV, care scot din buzunarele clientilor 10.950 de euro, respectiv 13.350 de euro. Se pare ca francezii nu vor sta prea mult pe ganduri, vanzarile urmand sa demareze chiar de saptamana aceasta.

Cititi mai multe pe Automarket.ro   

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea