Stiinta & Tehnologie

#dacia #logan #duster #noul logan

Dacia lanseaza noua generatie Logan in 2012

Dacia pregateste de zor noua generatie Logan, care va debuta in anul 2012. Dezvoltarea noului model low-cost a demarat deja intrucat acesta deja are un nume de cod, si anume X52, dupa cum informeaza Ziarul Financiar.

Pentru acest proiect constructorul roman se afla in discutii cu 54 furnizori romani si 134 straini pentru furnizarea de componente. Noul Logan va continua sa foloseasca actualele motorizari cu mentiunea ca aceasta vor fi aliniate la normele de poluare Euro 5.

Optimizarea propulsoarelor va aduce un plus de putere si consum si emisii de noxe scazute. Mai mult, se pare ca urmatoarea Dacia Logan va arata mai atractiv, deja anticipandu-se faruri cu tehnologie LED fata si spate.

In ceea ce priveste productia, noua generatie destinata exportului va fi asamblata la fabricile din Rusia si Maroc. Uzina de la Mioveni, care are o capacitate maxima de productie de 300.000 de unitati pe an, va ajunge in curand la aceasta limita pentru a satiface cererea mare pentru SUV-ul Dacia Duster .

Cititi mai multe pe Auto.ro 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea